Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38219
Title: Основні тренди систем холодопостачання підприємств харчової та переробної галузі
Authors: Петренко, О. В.
Лагодич, В. Д.
Issue Date: Mar-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Петренко О. В., Лагодич В. Д. Основні тренди систем холодопостачання підприємств харчової та переробної галузі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 255
Abstract: The main trends in the direct follow-up to the development of cold supply systems for eating food and processing rooms are considered in relation to energy efficiency, safety, longevity of possession and the improvement of affordable vartosta with a minimum negative impact on the energy.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38219
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-255.pdf270.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.