Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38215
Назва: Нейромережеві технології в АСК цукрового виробництва
Автори: Ляшенко, С. О.
Лещенко, Є. А.
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: Державний біотехнологічний універститет
Бібліографічний опис: Ляшенко С. О., Лещенко Є. А. Нейромережеві технології в АСК цукрового виробництва. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 251
Короткий огляд (реферат): The thesis proposes approaches to improving energy efficiency and optimizing complex technological processes in the sugar industry. The efficiency of production is carried out by improving the software of the automated control system.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38215
Використані джерела: 1. Бодянский Е.В. Искусственные нейронные сети: архитектуры, обучение, применения / Е.В. Бодянский, О.Г. Руденко. - Харьков: Телетех, 2004. – 369 с. 2. Ляшенко С. Интеллектуальное управление технологическими процесами сахарного производства / C. А. Ляшенко, А. С. Ляшенко // Motrol. Сommission of motorization and energetics in agriculture. - Lublin-Rzeszow, Vol. 15, №7. 2013. - P. 145-150. 3. Ляшенко С.А. Синтез нейросетевого ПИД-регулятора для управления технологическими процессами производства Сахара / С.А. Ляшенко // Вестник Херсонского национального технического университета. – Херсон, Вып. №2(38). 2010. – С.430-433.
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-251.pdf270.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.