Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшенко, С. О.-
dc.contributor.authorЛещенко, Є. А.-
dc.date.accessioned2023-08-24T22:59:00Z-
dc.date.available2023-08-24T22:59:00Z-
dc.date.issued2023-04-
dc.identifier.citationЛяшенко С. О., Лещенко Є. А. Нейромережеві технології в АСК цукрового виробництва. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 251uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38215-
dc.description.abstractThe thesis proposes approaches to improving energy efficiency and optimizing complex technological processes in the sugar industry. The efficiency of production is carried out by improving the software of the automated control system.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний універститетuk_UA
dc.titleНейромережеві технології в АСК цукрового виробництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dcterms.references1. Бодянский Е.В. Искусственные нейронные сети: архитектуры, обучение, применения / Е.В. Бодянский, О.Г. Руденко. - Харьков: Телетех, 2004. – 369 с. 2. Ляшенко С. Интеллектуальное управление технологическими процесами сахарного производства / C. А. Ляшенко, А. С. Ляшенко // Motrol. Сommission of motorization and energetics in agriculture. - Lublin-Rzeszow, Vol. 15, №7. 2013. - P. 145-150. 3. Ляшенко С.А. Синтез нейросетевого ПИД-регулятора для управления технологическими процессами производства Сахара / С.А. Ляшенко // Вестник Херсонского национального технического университета. – Херсон, Вып. №2(38). 2010. – С.430-433.uk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-251.pdf270.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.