Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38162
Назва: Аналіз хімічного складу, харчової та біологічної цінності арахісу
Автори: Щербак, С. О.
Науковий керівник : Дуденко, Н. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Щербак С. О. Аналіз хімічного складу, харчової та біологічної цінності арахісу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дуденко Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 196.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38162
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_196-196.pdf134.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.