Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38049
Назва: Инновационная деятельность в ресторанном, гостиничном и туристском бизнесе
Автори: Косенко, А. П.
Перерва, П. Г.
Ткачев, М. М.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Косенко А. П., Перерва П. Г., Ткачев М. М. Инновационная деятельность в ресторанном, гостиничном и туристском бизнесе. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 427-431.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38049
Розташовується у зібраннях:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_427-431.pdf181.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.