Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38049
Title: Инновационная деятельность в ресторанном, гостиничном и туристском бизнесе
Authors: Косенко, А. П.
Перерва, П. Г.
Ткачев, М. М.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Косенко А. П., Перерва П. Г., Ткачев М. М. Инновационная деятельность в ресторанном, гостиничном и туристском бизнесе. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 427-431.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38049
Appears in Collections:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_427-431.pdf181.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.