Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38036
Title: | Поліпшення системи управління безпечністю харчової продукції на маслозаводі |
Authors: | Бондар, О. С. Семперович, Є. В. Лук'яненко, В. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Бондар О. С., Семперович Є. В., Лук'яненко В. М. Поліпшення системи управління безпечністю харчової продукції на маслозаводі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 176-178. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38036 |
Appears in Collections: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-176-178.pdf | 419.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.