Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38036
Title: Поліпшення системи управління безпечністю харчової продукції на маслозаводі
Authors: Бондар, О. С.
Семперович, Є. В.
Лук'яненко, В. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Бондар О. С., Семперович Є. В., Лук'яненко В. М. Поліпшення системи управління безпечністю харчової продукції на маслозаводі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 176-178.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38036
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-176-178.pdf419.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.