Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондар, О. С.-
dc.contributor.authorСемперович, Є. В.-
dc.contributor.authorЛук'яненко, В. М.-
dc.date.accessioned2023-08-22T11:32:55Z-
dc.date.available2023-08-22T11:32:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБондар О. С., Семперович Є. В., Лук'яненко В. М. Поліпшення системи управління безпечністю харчової продукції на маслозаводі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 176-178.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38036-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПоліпшення системи управління безпечністю харчової продукції на маслозаводіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-176-178.pdf419.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.