Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38036
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондар, О. С. | - |
dc.contributor.author | Семперович, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Лук'яненко, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-22T11:32:55Z | - |
dc.date.available | 2023-08-22T11:32:55Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бондар О. С., Семперович Є. В., Лук'яненко В. М. Поліпшення системи управління безпечністю харчової продукції на маслозаводі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 176-178. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38036 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Поліпшення системи управління безпечністю харчової продукції на маслозаводі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-176-178.pdf | 419.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.