Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37967
Title: Система програмного керування виробництвом м’якого сиру
Authors: Демченко, К. В.
Стокоз, М. М.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Демченко К. В., Стокоз М. М. Система програмного керування виробництвом м’якого сиру. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 205
Abstract: The article gives an approach to the development, improvement and establishment of a program control system for the production of soft cheese.The complexity of making soft cheese and the importance of the program control system in this technological process are described
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37967
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-205.pdf270.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.