Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37967
Title: | Система програмного керування виробництвом м’якого сиру |
Authors: | Демченко, К. В. Стокоз, М. М. |
Issue Date: | Apr-2023 |
Publisher: | Державний біотехнологічний універститет |
Citation: | Демченко К. В., Стокоз М. М. Система програмного керування виробництвом м’якого сиру. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 205 |
Abstract: | The article gives an approach to the development, improvement and establishment of a program control system for the production of soft cheese.The complexity of making soft cheese and the importance of the program control system in this technological process are described |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37967 |
Appears in Collections: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-205.pdf | 270.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.