Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37967
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДемченко, К. В.-
dc.contributor.authorСтокоз, М. М.-
dc.date.accessioned2023-08-21T20:13:42Z-
dc.date.available2023-08-21T20:13:42Z-
dc.date.issued2023-04-
dc.identifier.citationДемченко К. В., Стокоз М. М. Система програмного керування виробництвом м’якого сиру. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 205uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37967-
dc.description.abstractThe article gives an approach to the development, improvement and establishment of a program control system for the production of soft cheese.The complexity of making soft cheese and the importance of the program control system in this technological process are describeduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний універститетuk_UA
dc.titleСистема програмного керування виробництвом м’якого сируuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-205.pdf270.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.