Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37634
Title: Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго
Authors: Хандола, Ю. М.
Щокін, Д. А.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Хандола Ю. М., Щокін Д. А. Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 188
Abstract: The analysis of the technical characteristics of the evaporators for the processing of sugar sorghum showed that for each variety it is necessary to choose an apparatus with such a control system that would ensure minimal energy consumption and high quality of the final product
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37634
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-188.pdf270.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.