Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37634
Название: Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго
Авторы: Хандола, Ю. М.
Щокін, Д. А.
Дата публикации: апр-2023
Издательство: Державний біотехнологічний універститет
Библиографическое описание: Хандола Ю. М., Щокін Д. А. Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 188
Краткий осмотр (реферат): The analysis of the technical characteristics of the evaporators for the processing of sugar sorghum showed that for each variety it is necessary to choose an apparatus with such a control system that would ensure minimal energy consumption and high quality of the final product
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37634
Располагается в коллекциях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-188.pdf270.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.