Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37634
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХандола, Ю. М.-
dc.contributor.authorЩокін, Д. А.-
dc.date.accessioned2023-08-12T12:40:06Z-
dc.date.available2023-08-12T12:40:06Z-
dc.date.issued2023-04-
dc.identifier.citationХандола Ю. М., Щокін Д. А. Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 188uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37634-
dc.description.abstractThe analysis of the technical characteristics of the evaporators for the processing of sugar sorghum showed that for each variety it is necessary to choose an apparatus with such a control system that would ensure minimal energy consumption and high quality of the final productuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний універститетuk_UA
dc.titleАналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового соргоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-188.pdf270.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.