Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37634
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хандола, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Щокін, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-12T12:40:06Z | - |
dc.date.available | 2023-08-12T12:40:06Z | - |
dc.date.issued | 2023-04 | - |
dc.identifier.citation | Хандола Ю. М., Щокін Д. А. Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 188 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37634 | - |
dc.description.abstract | The analysis of the technical characteristics of the evaporators for the processing of sugar sorghum showed that for each variety it is necessary to choose an apparatus with such a control system that would ensure minimal energy consumption and high quality of the final product | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний універститет | uk_UA |
dc.title | Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-188.pdf | 270.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.