Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3760
Назва: | Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва |
Інші назви: | Исследование показателей качества водно-жировой эмульсин для хлебопекарного производства Investigation of quality induces of water-fatty emulsion for bakery production |
Автори: | Постнов, Г. М. Червоний, В. М. Челомбітько, В. О. Постнова, О. М. |
Ключові слова: | емульсія;ультразвук;хлібопекарне виробництво;змащення форм;якість;эмульсия;ультразвук;хлебопекарное производство;смазки форм;качество;emulsion;ultrasound;bakery production;lubrication of forms;quality |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Постнов Г. М., Червоний В. М., Челомбітько В. О., Постнова О. М. Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 71-74. |
Серія/номер: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1) |
Короткий огляд (реферат): | Було запропоновано використання ультразвукової обробки для процесу отримання водно-жирових емульсій, проведено дослідження щодо вивчення впливу ультразвукової обробки на його ефективність. За результати досліджень сформульовано напрямки застосування отриманої водно-жирової емульсії у хлібопекарній промисловості для змащення форм та поду. Было предложено использование ультразвуковой обработки для процесса получения водно-жировых эмульсий, проведены исследования по изучению влияния ультразвуковой обработки на его эффективность. По результатам исследований сформулированы направления применения полученной водно-жировой эмульсии в хлебопекарной промышленности для смазки форм и пода. It was proposed to use ultrasonic treatment for the process of obtaining water-fat emulsions, and to study the effect of ultrasonic treatment on its effectiveness. Based on the research results, the directions of application of the obtained water-fat emulsion in the baking industry for the lubrication of molds and pods are formulated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3760 |
Розташовується у зібраннях: | № 2 (1) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19.pdf | 767.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.