Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3760
Назва: Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва
Інші назви: Исследование показателей качества водно-жировой эмульсин для хлебопекарного производства
Investigation of quality induces of water-fatty emulsion for bakery production
Автори: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Челомбітько, В. О.
Постнова, О. М.
Ключові слова: емульсія;ультразвук;хлібопекарне виробництво;змащення форм;якість;эмульсия;ультразвук;хлебопекарное производство;смазки форм;качество;emulsion;ultrasound;bakery production;lubrication of forms;quality
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Постнов Г. М., Червоний В. М., Челомбітько В. О., Постнова О. М. Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 71-74.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)
Короткий огляд (реферат): Було запропоновано використання ультразвукової обробки для процесу отримання водно-жирових емульсій, проведено дослідження щодо вивчення впливу ультразвукової обробки на його ефективність. За результати досліджень сформульовано напрямки застосування отриманої водно-жирової емульсії у хлібопекарній промисловості для змащення форм та поду.
Было предложено использование ультразвуковой обработки для процесса получения водно-жировых эмульсий, проведены исследования по изучению влияния ультразвуковой обработки на его эффективность. По результатам исследований сформулированы направления применения полученной водно-жировой эмульсии в хлебопекарной промышленности для смазки форм и пода.
It was proposed to use ultrasonic treatment for the process of obtaining water-fat emulsions, and to study the effect of ultrasonic treatment on its effectiveness. Based on the research results, the directions of application of the obtained water-fat emulsion in the baking industry for the lubrication of molds and pods are formulated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3760
Розташовується у зібраннях:№ 2 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.pdf767.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.