Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3760
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorЧеломбітько, В. О.-
dc.contributor.authorПостнова, О. М.-
dc.date.accessioned2022-07-25T06:42:17Z-
dc.date.available2022-07-25T06:42:17Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М., Челомбітько В. О., Постнова О. М. Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 71-74.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3760-
dc.description.abstractБуло запропоновано використання ультразвукової обробки для процесу отримання водно-жирових емульсій, проведено дослідження щодо вивчення впливу ультразвукової обробки на його ефективність. За результати досліджень сформульовано напрямки застосування отриманої водно-жирової емульсії у хлібопекарній промисловості для змащення форм та поду.uk_UA
dc.description.abstractБыло предложено использование ультразвуковой обработки для процесса получения водно-жировых эмульсий, проведены исследования по изучению влияния ультразвуковой обработки на его эффективность. По результатам исследований сформулированы направления применения полученной водно-жировой эмульсии в хлебопекарной промышленности для смазки форм и пода.uk_UA
dc.description.abstractIt was proposed to use ultrasonic treatment for the process of obtaining water-fat emulsions, and to study the effect of ultrasonic treatment on its effectiveness. Based on the research results, the directions of application of the obtained water-fat emulsion in the baking industry for the lubrication of molds and pods are formulated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)-
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectультразвукuk_UA
dc.subjectхлібопекарне виробництвоuk_UA
dc.subjectзмащення формuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectэмульсияuk_UA
dc.subjectультразвукuk_UA
dc.subjectхлебопекарное производствоuk_UA
dc.subjectсмазки формuk_UA
dc.subjectкачествоuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectultrasounduk_UA
dc.subjectbakery productionuk_UA
dc.subjectlubrication of formsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleДослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництваuk_UA
dc.title.alternativeИсследование показателей качества водно-жировой эмульсин для хлебопекарного производстваuk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of quality induces of water-fatty emulsion for bakery productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 2 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf767.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.