Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3760
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Челомбітько, В. О. | - |
dc.contributor.author | Постнова, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-25T06:42:17Z | - |
dc.date.available | 2022-07-25T06:42:17Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Червоний В. М., Челомбітько В. О., Постнова О. М. Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 71-74. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3760 | - |
dc.description.abstract | Було запропоновано використання ультразвукової обробки для процесу отримання водно-жирових емульсій, проведено дослідження щодо вивчення впливу ультразвукової обробки на його ефективність. За результати досліджень сформульовано напрямки застосування отриманої водно-жирової емульсії у хлібопекарній промисловості для змащення форм та поду. | uk_UA |
dc.description.abstract | Было предложено использование ультразвуковой обработки для процесса получения водно-жировых эмульсий, проведены исследования по изучению влияния ультразвуковой обработки на его эффективность. По результатам исследований сформулированы направления применения полученной водно-жировой эмульсии в хлебопекарной промышленности для смазки форм и пода. | uk_UA |
dc.description.abstract | It was proposed to use ultrasonic treatment for the process of obtaining water-fat emulsions, and to study the effect of ultrasonic treatment on its effectiveness. Based on the research results, the directions of application of the obtained water-fat emulsion in the baking industry for the lubrication of molds and pods are formulated. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1) | - |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | ультразвук | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарне виробництво | uk_UA |
dc.subject | змащення форм | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | эмульсия | uk_UA |
dc.subject | ультразвук | uk_UA |
dc.subject | хлебопекарное производство | uk_UA |
dc.subject | смазки форм | uk_UA |
dc.subject | качество | uk_UA |
dc.subject | emulsion | uk_UA |
dc.subject | ultrasound | uk_UA |
dc.subject | bakery production | uk_UA |
dc.subject | lubrication of forms | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование показателей качества водно-жировой эмульсин для хлебопекарного производства | uk_UA |
dc.title.alternative | Investigation of quality induces of water-fatty emulsion for bakery production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 2 (1) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.