Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3758
Назва: Обгрунтування складу борошняних сумішей у виробництві безглютенових продуктів
Інші назви: Обоснование состава мучных смесей в производстве безглютеновых продуктов
The substance of the flexible mixture composition in the production of absolute products
Автори: Шаніна, О. М.
Мінченко, С. М.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шаніна О. М., Мінченко С. М. Обгрунтування складу борошняних сумішей у виробництві безглютенових продуктів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 63-67.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)
Короткий огляд (реферат): В статті досліджено вплив нетрадиційних видів сировини на біологічну цінність безглютенових парових хлібців. Встановлено збільшення вмісту лімітуючих амінокислот та зростання коефіцієнтів утлилітарності білка та збалансованості білка, а також індексу якості .
В статье исследовано влияние нетрадиционных видов сырья на биологическую ценность безглютеновых паровых хлебцов. Установлено увеличение содержания лимитирующих аминокислот и увеличение коэффициентов утилитарности белка и сбалансированности белка, а так же индекса качества белка.
The article investigates the influence of non-traditional types of raw materials on the biological value of gluten-free steam cereals. An increase in the content of limiting amino acids and an increase in the coefficients of protein solubility and protein balance, as well as the quality index, have been established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3758
Розташовується у зібраннях:№ 2 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf892.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.