Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3758
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorМінченко, С. М.-
dc.date.accessioned2022-07-25T06:34:36Z-
dc.date.available2022-07-25T06:34:36Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationШаніна О. М., Мінченко С. М. Обгрунтування складу борошняних сумішей у виробництві безглютенових продуктів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 63-67.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3758-
dc.description.abstractВ статті досліджено вплив нетрадиційних видів сировини на біологічну цінність безглютенових парових хлібців. Встановлено збільшення вмісту лімітуючих амінокислот та зростання коефіцієнтів утлилітарності білка та збалансованості білка, а також індексу якості .uk_UA
dc.description.abstractВ статье исследовано влияние нетрадиционных видов сырья на биологическую ценность безглютеновых паровых хлебцов. Установлено увеличение содержания лимитирующих аминокислот и увеличение коэффициентов утилитарности белка и сбалансированности белка, а так же индекса качества белка.uk_UA
dc.description.abstractThe article investigates the influence of non-traditional types of raw materials on the biological value of gluten-free steam cereals. An increase in the content of limiting amino acids and an increase in the coefficients of protein solubility and protein balance, as well as the quality index, have been established.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)-
dc.titleОбгрунтування складу борошняних сумішей у виробництві безглютенових продуктівuk_UA
dc.title.alternativeОбоснование состава мучных смесей в производстве безглютеновых продуктовuk_UA
dc.title.alternativeThe substance of the flexible mixture composition in the production of absolute productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 2 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf892.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.