Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3757
Назва: Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків
Інші назви: Исследование состояния белково-протеиназного комплекса безглютенового теста в присутствии молочных белков
Study the state of the proten complex gluten-free bread dough with milk proteins
Автори: Галясний, І. В.
Гавриш, Т. В.
Шаніна, О. М.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Галясний І. В., Гавриш Т. В., Шаніна О. М. Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 58-63.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)
Короткий огляд (реферат): В роботі розглядається питання про можливі взаємодії між білковими макромолекулами безглютенових видів борошна та їх суміші на основі експериментальних досліджень молекулярно-масового розподілу білкових речовин. Проведений порівняльний аналіз змін фракційного складу білків борошняного тіста з різними видами борошняної сировини та рідких фаз.
В работе рассмотрен вопрос о возможных взаимодействиях между белковыми макромолекулами безглютеновых мучного сырья и их смесей на основе данных молекулярно-массового распределения белковых веществ. Проведен сравнительный анализ фракционного состава белков мучного теста с различными видами мучного сырья и жидкой фазы.
The article describes the impact of possible interactions between the protein macromolecules of gluten-free flours and their mixtures. Based on experimental data, it was counted the molecular weight of various proteins. Also the comparative analysis of changes in the fractional composition of the flour dough proteins with a different liquid phase and different types of flour was carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3757
Розташовується у зібраннях:№ 2 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.