Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3757
Название: | Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків |
Другие названия: | Исследование состояния белково-протеиназного комплекса безглютенового теста в присутствии молочных белков Study the state of the proten complex gluten-free bread dough with milk proteins |
Авторы: | Галясний, І. В. Гавриш, Т. В. Шаніна, О. М. |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Галясний І. В., Гавриш Т. В., Шаніна О. М. Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 58-63. |
Серия/номер: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1) |
Краткий осмотр (реферат): | В роботі розглядається питання про можливі взаємодії між білковими макромолекулами безглютенових видів борошна та їх суміші на основі експериментальних досліджень молекулярно-масового розподілу білкових речовин. Проведений порівняльний аналіз змін фракційного складу білків борошняного тіста з різними видами борошняної сировини та рідких фаз. В работе рассмотрен вопрос о возможных взаимодействиях между белковыми макромолекулами безглютеновых мучного сырья и их смесей на основе данных молекулярно-массового распределения белковых веществ. Проведен сравнительный анализ фракционного состава белков мучного теста с различными видами мучного сырья и жидкой фазы. The article describes the impact of possible interactions between the protein macromolecules of gluten-free flours and their mixtures. Based on experimental data, it was counted the molecular weight of various proteins. Also the comparative analysis of changes in the fractional composition of the flour dough proteins with a different liquid phase and different types of flour was carried out. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3757 |
Располагается в коллекциях: | № 2 (1) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
16.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.