Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3757
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГалясний, І. В.-
dc.contributor.authorГавриш, Т. В.-
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.date.accessioned2022-07-25T06:31:44Z-
dc.date.available2022-07-25T06:31:44Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГалясний І. В., Гавриш Т. В., Шаніна О. М. Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 58-63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3757-
dc.description.abstractВ роботі розглядається питання про можливі взаємодії між білковими макромолекулами безглютенових видів борошна та їх суміші на основі експериментальних досліджень молекулярно-масового розподілу білкових речовин. Проведений порівняльний аналіз змін фракційного складу білків борошняного тіста з різними видами борошняної сировини та рідких фаз.uk_UA
dc.description.abstractВ работе рассмотрен вопрос о возможных взаимодействиях между белковыми макромолекулами безглютеновых мучного сырья и их смесей на основе данных молекулярно-массового распределения белковых веществ. Проведен сравнительный анализ фракционного состава белков мучного теста с различными видами мучного сырья и жидкой фазы.uk_UA
dc.description.abstractThe article describes the impact of possible interactions between the protein macromolecules of gluten-free flours and their mixtures. Based on experimental data, it was counted the molecular weight of various proteins. Also the comparative analysis of changes in the fractional composition of the flour dough proteins with a different liquid phase and different types of flour was carried out.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)-
dc.titleДослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білківuk_UA
dc.title.alternativeИсследование состояния белково-протеиназного комплекса безглютенового теста в присутствии молочных белковuk_UA
dc.title.alternativeStudy the state of the proten complex gluten-free bread dough with milk proteinsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 2 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.