Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37396
Title: | Роль запасів, причини та обмеження їх створення на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Величко, Г. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Чирва, Ю. Є. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Величко Г. А. Роль запасів, причини та обмеження їх створення на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Ю. Є. Чирва. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 75. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37396 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_3-75.pdf | 129.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.