Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37396
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧирва, Ю. Є.-
dc.contributor.authorВеличко, Г. А.-
dc.date.accessioned2023-08-07T19:12:48Z-
dc.date.available2023-08-07T19:12:48Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationВеличко Г. А. Роль запасів, причини та обмеження їх створення на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Ю. Є. Чирва. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 75.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37396-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРоль запасів, причини та обмеження їх створення на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-75.pdf129.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.