Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37396
Title: Роль запасів, причини та обмеження їх створення на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Величко, Г. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Чирва, Ю. Є.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Величко Г. А. Роль запасів, причини та обмеження їх створення на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Ю. Є. Чирва. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 75.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37396
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-75.pdf129.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.