Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720
Назва: Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів
Інші назви: Использование технологии электрорасылительной жидкости "Электроспрей" с целью активизации сычужного фермента для производства сыров
Use of electrospray electosyland liquid technology, with the purpose of activation of the sulfuric for the production of cheeses
Автори: Ладика, Л. М.
Машкін, М. І.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. І.
Богомолова, В. П.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ладика Л. М., Машкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І., Богомолова В. П. Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 11-14.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)
Короткий огляд (реферат): У роботі описаний метод активізації сичужного ферменту, оснований на електрофізичній обробці розчину безпосередньо технології "Електроспрей", який підвищує його активність.
В работе описан метод активации сычужного фермента, основаны й на электрофизической обработке раствора посредством технологии "Электроспрей".
The metod of rennet enzyme activation by means of electrophysical treatment ("Electrospray") technology of the solytion has been described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720
Розташовується у зібраннях:№ 2 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf722.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.