Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ладика, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Машкін, М. І. | - |
dc.contributor.author | Денисенко, С. А. | - |
dc.contributor.author | Токолов, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Богомолова, В. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T11:59:21Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T11:59:21Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Ладика Л. М., Машкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І., Богомолова В. П. Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 11-14. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720 | - |
dc.description.abstract | У роботі описаний метод активізації сичужного ферменту, оснований на електрофізичній обробці розчину безпосередньо технології "Електроспрей", який підвищує його активність. | uk_UA |
dc.description.abstract | В работе описан метод активации сычужного фермента, основаны й на электрофизической обработке раствора посредством технологии "Электроспрей". | uk_UA |
dc.description.abstract | The metod of rennet enzyme activation by means of electrophysical treatment ("Electrospray") technology of the solytion has been described. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1) | - |
dc.title | Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів | uk_UA |
dc.title.alternative | Использование технологии электрорасылительной жидкости "Электроспрей" с целью активизации сычужного фермента для производства сыров | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of electrospray electosyland liquid technology, with the purpose of activation of the sulfuric for the production of cheeses | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 2 (1) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.