Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛадика, Л. М.-
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorТоколов, Ю. І.-
dc.contributor.authorБогомолова, В. П.-
dc.date.accessioned2022-07-22T11:59:21Z-
dc.date.available2022-07-22T11:59:21Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛадика Л. М., Машкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І., Богомолова В. П. Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 11-14.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720-
dc.description.abstractУ роботі описаний метод активізації сичужного ферменту, оснований на електрофізичній обробці розчину безпосередньо технології "Електроспрей", який підвищує його активність.uk_UA
dc.description.abstractВ работе описан метод активации сычужного фермента, основаны й на электрофизической обработке раствора посредством технологии "Электроспрей".uk_UA
dc.description.abstractThe metod of rennet enzyme activation by means of electrophysical treatment ("Electrospray") technology of the solytion has been described.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)-
dc.titleВикористання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирівuk_UA
dc.title.alternativeИспользование технологии электрорасылительной жидкости "Электроспрей" с целью активизации сычужного фермента для производства сыровuk_UA
dc.title.alternativeUse of electrospray electosyland liquid technology, with the purpose of activation of the sulfuric for the production of cheesesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 2 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf722.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.