Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720
Название: Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів
Другие названия: Использование технологии электрорасылительной жидкости "Электроспрей" с целью активизации сычужного фермента для производства сыров
Use of electrospray electosyland liquid technology, with the purpose of activation of the sulfuric for the production of cheeses
Авторы: Ладика, Л. М.
Машкін, М. І.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. І.
Богомолова, В. П.
Дата публикации: 2017
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Ладика Л. М., Машкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І., Богомолова В. П. Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 11-14.
Серия/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)
Краткий осмотр (реферат): У роботі описаний метод активізації сичужного ферменту, оснований на електрофізичній обробці розчину безпосередньо технології "Електроспрей", який підвищує його активність.
В работе описан метод активации сычужного фермента, основаны й на электрофизической обработке раствора посредством технологии "Электроспрей".
The metod of rennet enzyme activation by means of electrophysical treatment ("Electrospray") technology of the solytion has been described.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720
Располагается в коллекциях:№ 2 (1)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.pdf722.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.