Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720
Название: | Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів |
Другие названия: | Использование технологии электрорасылительной жидкости "Электроспрей" с целью активизации сычужного фермента для производства сыров Use of electrospray electosyland liquid technology, with the purpose of activation of the sulfuric for the production of cheeses |
Авторы: | Ладика, Л. М. Машкін, М. І. Денисенко, С. А. Токолов, Ю. І. Богомолова, В. П. |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Ладика Л. М., Машкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І., Богомолова В. П. Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 11-14. |
Серия/номер: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1) |
Краткий осмотр (реферат): | У роботі описаний метод активізації сичужного ферменту, оснований на електрофізичній обробці розчину безпосередньо технології "Електроспрей", який підвищує його активність. В работе описан метод активации сычужного фермента, основаны й на электрофизической обработке раствора посредством технологии "Электроспрей". The metod of rennet enzyme activation by means of electrophysical treatment ("Electrospray") technology of the solytion has been described. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720 |
Располагается в коллекциях: | № 2 (1) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 722.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.