Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37187
Назва: | Мировой опыт производства и реализации льна и льнопродукции |
Автори: | Челомбитько, М. А. Шкляров, А. П. Царикевич, Т. А. Одарченко, Д. Н. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Челомбитько М. А., Шкляров А. П., Царикевич Т. А., Одарченко Д. Н. Мировой опыт производства и реализации льна и льнопродукции. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 420-421. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37187 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_420-421.pdf | 119.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.