Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37187
Назва: Мировой опыт производства и реализации льна и льнопродукции
Автори: Челомбитько, М. А.
Шкляров, А. П.
Царикевич, Т. А.
Одарченко, Д. Н.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Челомбитько М. А., Шкляров А. П., Царикевич Т. А., Одарченко Д. Н. Мировой опыт производства и реализации льна и льнопродукции. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 420-421.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37187
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_420-421.pdf119.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.