Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37187
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеломбитько, М. А.-
dc.contributor.authorШкляров, А. П.-
dc.contributor.authorЦарикевич, Т. А.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. Н.-
dc.date.accessioned2023-08-03T09:14:00Z-
dc.date.available2023-08-03T09:14:00Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЧеломбитько М. А., Шкляров А. П., Царикевич Т. А., Одарченко Д. Н. Мировой опыт производства и реализации льна и льнопродукции. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 420-421.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37187-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМировой опыт производства и реализации льна и льнопродукцииuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_420-421.pdf119.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.