Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37185
Title: | Особливості системи управління якістю підприємств харчової промисловості з техногенним тиском |
Authors: | Хорольський, В. П. Клюєв, Д. Ю. Коренець, Ю. М. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Хорольський В. П., Клюєв Д. Ю., Коренець Ю. М. Особливості системи управління якістю підприємств харчової промисловості з техногенним тиском. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 416-417. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37185 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_416-417.pdf | 125.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.