Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37185
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХорольський, В. П.-
dc.contributor.authorКлюєв, Д. Ю.-
dc.contributor.authorКоренець, Ю. М.-
dc.date.accessioned2023-08-03T09:06:12Z-
dc.date.available2023-08-03T09:06:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationХорольський В. П., Клюєв Д. Ю., Коренець Ю. М. Особливості системи управління якістю підприємств харчової промисловості з техногенним тиском. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 416-417.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37185-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості системи управління якістю підприємств харчової промисловості з техногенним тискомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_416-417.pdf125.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.