Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37179
Назва: Особливості використання ступінчастого способу розморожування
Автори: Одарченко, А. М.
Сергієнко, А. О.
Карпенко, З. П.
Агафонова, Ю. Ю.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Одарченко А. М., Сергієнко А. О., Карпенко З. П., Агафонова Ю. Ю. Особливості використання ступінчастого способу розморожування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 406-407.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37179
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_406-407.pdf123.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.