Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37179
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorСергієнко, А. О.-
dc.contributor.authorКарпенко, З. П.-
dc.contributor.authorАгафонова, Ю. Ю.-
dc.date.accessioned2023-08-03T08:56:33Z-
dc.date.available2023-08-03T08:56:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationОдарченко А. М., Сергієнко А. О., Карпенко З. П., Агафонова Ю. Ю. Особливості використання ступінчастого способу розморожування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 406-407.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37179-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості використання ступінчастого способу розморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_406-407.pdf123.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.