Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37179
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Сергієнко, А. О. | - |
dc.contributor.author | Карпенко, З. П. | - |
dc.contributor.author | Агафонова, Ю. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-03T08:56:33Z | - |
dc.date.available | 2023-08-03T08:56:33Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко А. М., Сергієнко А. О., Карпенко З. П., Агафонова Ю. Ю. Особливості використання ступінчастого способу розморожування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 406-407. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37179 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості використання ступінчастого способу розморожування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_406-407.pdf | 123.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.