Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37174
Назва: Комплексные исследования процесса формования макаронных изделий в матрицах улучшенной конструкции
Автори: Груданов, В. Я.
Торган, А. Б.
Одарченко, А. Н.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Груданов В. Я., Торган А. Б., Одарченко А. Н. Комплексные исследования процесса формования макаронных изделий в матрицах улучшенной конструкции. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 398-399.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37174
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_398-399.pdf121.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.