Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37174
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГруданов, В. Я.-
dc.contributor.authorТорган, А. Б.-
dc.contributor.authorОдарченко, А. Н.-
dc.date.accessioned2023-08-03T08:49:39Z-
dc.date.available2023-08-03T08:49:39Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГруданов В. Я., Торган А. Б., Одарченко А. Н. Комплексные исследования процесса формования макаронных изделий в матрицах улучшенной конструкции. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 398-399.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37174-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКомплексные исследования процесса формования макаронных изделий в матрицах улучшенной конструкцииuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_398-399.pdf121.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.