Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37147
Назва: Дослідження параметрів термостата ЯМР на фізичній моделі
Автори: Дьяков, О. Г.
Торяник, Д. О.
Павлюк, І. М.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дьяков О. Г., Торяник Д. О., Павлюк І. М. Дослідження параметрів термостата ЯМР на фізичній моделі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 355-356.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37147
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_355-356.pdf223.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.