Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37147
Название: Дослідження параметрів термостата ЯМР на фізичній моделі
Авторы: Дьяков, О. Г.
Торяник, Д. О.
Павлюк, І. М.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дьяков О. Г., Торяник Д. О., Павлюк І. М. Дослідження параметрів термостата ЯМР на фізичній моделі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 355-356.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37147
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_355-356.pdf223.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.