Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37041
Название: Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництві
Авторы: Гусятинська, Н. А.
Тетеріна, С. М.
Нечипор, Т. М.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гусятинська Н. А., Тетеріна С. М., Нечипор Т. М. Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 269-270.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37041
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_269-270.pdf116.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.