Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37041
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГусятинська, Н. А.-
dc.contributor.authorТетеріна, С. М.-
dc.contributor.authorНечипор, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-08-02T07:19:08Z-
dc.date.available2023-08-02T07:19:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГусятинська Н. А., Тетеріна С. М., Нечипор Т. М. Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 269-270.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37041-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництвіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_269-270.pdf116.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.