Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37041
Title: Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництві
Authors: Гусятинська, Н. А.
Тетеріна, С. М.
Нечипор, Т. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гусятинська Н. А., Тетеріна С. М., Нечипор Т. М. Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 269-270.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37041
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_269-270.pdf116.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.