Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37025
Назва: Хімічний склад смаженого арахісу з натуральними смако-ароматичними добавками
Автори: Дубініна, А. А.
Хоменко, О. О.
Ленерт, С. О.
Малюк, Л. П.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Хоменко О. О., Ленерт С. О., Малюк Л. П. Хімічний склад смаженого арахісу з натуральними смако-ароматичними добавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 243-244.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37025
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_243-244.pdf110.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.