Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37025
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorХоменко, О. О.-
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.date.accessioned2023-08-02T06:15:15Z-
dc.date.available2023-08-02T06:15:15Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Хоменко О. О., Ленерт С. О., Малюк Л. П. Хімічний склад смаженого арахісу з натуральними смако-ароматичними добавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 243-244.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37025-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХімічний склад смаженого арахісу з натуральними смако-ароматичними добавкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_243-244.pdf110.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.