Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36941
Назва: Дослідження впливу заморожування-розморожування на мікроструктурні показники м’ясних посічених систем
Автори: Янчева, М. О.
Дроменко, О. Б.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Дроменко О. Б. Дослідження впливу заморожування-розморожування на мікроструктурні показники м’ясних посічених систем. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 195-196.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36941
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_195-196.pdf122.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.