Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36940
Назва: Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива
Автори: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Рогова, А. Л.
Медведь, Л. М.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Медведь Л. М. Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 193-194.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36940
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_193-194.pdf126.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.