Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36940
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.contributor.authorМедведь, Л. М.-
dc.date.accessioned2023-07-31T09:54:03Z-
dc.date.available2023-07-31T09:54:03Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Медведь Л. М. Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 193-194.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36940-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_193-194.pdf126.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.