Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36938
Назва: Комбинированный метод получения иммунотропных компонентов пептидогликанов клеточных стенок бактерий
Автори: Черно, Н. К.
Капустян, А. И.
Черная, А. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Черно Н. К., Капустян А. И., Черная А. В. Комбинированный метод получения иммунотропных компонентов пептидогликанов клеточных стенок бактерий. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 189-190.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36938
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_189-190.pdf124.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.