Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36938
Title: | Комбинированный метод получения иммунотропных компонентов пептидогликанов клеточных стенок бактерий |
Authors: | Черно, Н. К. Капустян, А. И. Черная, А. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Черно Н. К., Капустян А. И., Черная А. В. Комбинированный метод получения иммунотропных компонентов пептидогликанов клеточных стенок бактерий. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 189-190. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36938 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_189-190.pdf | 124.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.