Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36938
Title: Комбинированный метод получения иммунотропных компонентов пептидогликанов клеточных стенок бактерий
Authors: Черно, Н. К.
Капустян, А. И.
Черная, А. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черно Н. К., Капустян А. И., Черная А. В. Комбинированный метод получения иммунотропных компонентов пептидогликанов клеточных стенок бактерий. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 189-190.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36938
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_189-190.pdf124.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.