Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36937
Title: | Вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на збереження свіжості бісквітного напівфабрикату «Буше» |
Authors: | Чернікова, Ю. А. Самохвалова, О. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Чернікова Ю. А., Самохвалова О. В. Вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на збереження свіжості бісквітного напівфабрикату «Буше». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 187-188. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36937 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_187-188.pdf | 124.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.