Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36937
Title: Вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на збереження свіжості бісквітного напівфабрикату «Буше»
Authors: Чернікова, Ю. А.
Самохвалова, О. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чернікова Ю. А., Самохвалова О. В. Вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на збереження свіжості бісквітного напівфабрикату «Буше». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 187-188.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36937
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_187-188.pdf124.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.