Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36937
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧернікова, Ю. А.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.date.accessioned2023-07-31T09:43:58Z-
dc.date.available2023-07-31T09:43:58Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЧернікова Ю. А., Самохвалова О. В. Вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на збереження свіжості бісквітного напівфабрикату «Буше». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 187-188.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36937-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на збереження свіжості бісквітного напівфабрикату «Буше»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_187-188.pdf124.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.