Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36926
Назва: Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарський, О. С.
Каплун, О. А.
Лосєва, С. М.
Анушкевич, О. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарський О. С., Каплун О. А., Лосєва С. М., Анушкевич О. А. Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 167-169.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36926
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_167-169.pdf133.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.