Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36926
Title: | Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарський, О. С. Каплун, О. А. Лосєва, С. М. Анушкевич, О. А. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарський О. С., Каплун О. А., Лосєва С. М., Анушкевич О. А. Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 167-169. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36926 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_167-169.pdf | 133.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.